Baby kecik seminggu

Dah 2 kali saya scan & doctor cakap baby kecik seminggu. Baru2 ni pulak saya ada baca pasal baby kecik seminggu, kebanyakkan ramai czer & kena bersalin awal kalau baby kecik. Dah berapa hari saya dok fikir je, hmm risau pulak. Ada ke sesiapa kat sini yang dah bersalin tapi baby kecik seminggu? #firstbaby #secondpregnant

2 Balas

maaf saya tidak penah mengalaminya..takpe sy try up status ni ea..hrp jika.ada.mommy yg lain ada pnglmn mcmni blh share dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin