baby bump

Dah 18 minggu tapi perut rata lagi . Tak nampak macam pregnant . Normal ke ?

21 Balas

Normal lh tu..jiran stiap ari lalu dpan rumah bbual ngn wife pn tkejut,tau2 dh bsalin,"eh! Ble pregnant? Xnmpk pn"..😂

Klau pregnant sulung biasalh sis,sya pregnat sulung,30 minggu pkai sluar jeans size 28,baby bump x nmpk

tu biasa je tu..lpas makan confirm nmpk baby bump tu..haha..mcm sy gak..lpas mkn nmpk besar prut..

4y ago

😅

Normal sis sye pon xnmpk lg baby bump.. Kalau baring tu baru la rasa perut ni naik skit...

samala.. sy dh 19weeks pun xnmpk lg.. org asik tya je.xnmpk pun baby bump..

normal.. sy 5 months pn nampak mcm perut buncit lps makan hehehe..

Normal sis sy pun nmpk bby bumb dh 22weeks tuh pun x terang

normal sebab bru first trismeter , second nt bru nampak 😉

4y ago

Aik tp bukan 18w tu dah second trimester ke.

Saya dah masuk 7 bulan baru nampak baby bump😍😁

Sy da 5bulan xnpk lagi xpe positif je sis😊