risau..dan excited

Dah 10weeks tp lom pg scan..minggu dpn scan tp hati risau..sllu berdoa smoga baby sllu sehat dan berkmbng dgn baik..tp tk ada alahan setakat ini hnya mual n kembung perut..buah dada dan puting yg semakin hitam dan besar..adakah yg mcm sya..

1 Balas

Normal. Alahan tu xsemua org ada. Breast mmg akn makin besar smpai abis susukan anak. Sstgh org, puting tu cerah blek. Doa bbnyk pn, jaga makan, rehat. Moga baby sihat.

4y ago

Alhamdulillah. Gembira dgr berita cmni. Moga dipermudahkan semuanya ya. 😊