14 Weeks and counting

Hi, A dad-to-be here, wife is 14 weeks 4 days pregnant. 1st child, any tips and tricks for me ? Preparation, do's & don'ts, diets, anything. Shoot. Help a brother out ❤️

1 Balas

congratulations !! jaga pmakanan , jngan banyak manis2 . slalu exercise or berjalan . jngan bt keje berat . jaga hati and perasaan dya jngan bagi stress . tu je penting . so slow2 siapkan barang baby bila dah tahu gender nant . 30weeks dh boleh siap barang nk ke hospital . barang pantang , tmpah tukang urut masa pantang .