TAK FAHAM

Da tau pregnant beria nak puasa then ape2 jd meroyan kau da pregnant makan je la yg nk seksa anak tu da kenapa ??? Puasa bole ganti nyawa boleh ke sis ?????

28 Balas

Sis..Ada je yg blh puasa time mgandung . Mcm sy sblum nie mmg x blh sbb bdn akn lmah je...nie alhmdulilah mgandung ank ke4 sy dh blh brtahan...sy akn tngok klau bby aktif n x kerap mgeras sy akn truskn...lgpun smuanye tletak pada kte sis...yg pnting kte kne mkn yg bkhasiat Masa sahur n brbuka...lg1 klau rasa diri x kuat jgn pakse diri....