Minum Gula untuk yg ke2kali

Da minum gula yg first syukur kadar gula dlm bdn normal..doktor xda sarankan untuk minum ke2kalinya, tp sbb hari ni ada appointment dgn nurse,then nurse tanya berat badan brp? Apa lg inform je la 72kg, trkejut nurse sbb brt bdn sis naik 2kg dlm 2weeks..? then nurse takut da apa2 tkut bby lahir berat cecah 4kg..terpks lah nurse tu refer doc then si trpks untuk cek kdr gula lg sekali untuk pstikan xda pa2 yg memudaratkan..Harap semua okey!?

1 Balas

Sy setiap 2weeks naik 2kg. Kena bebel saje dgn doc. Tak tahu la esok check up naik berapa. Risau jugak kena minum air gula lagi 😴

4y ago

Oo nurse bebel eh 😅 tu laa sy pun kena minum air gula 2nd jumaat ni. Nasib laa result yg 1st normal huhuhu