Cadangan untuk elak dari muntah berterusan?

Da masuk 2nd trim tapi masih tak boleh nak telan nasi😌 Bau nasi n masakan langsung tak boleh bau. Kalau bau je auto muntah. Pastu muntah non-stop. Kadang kesian baby dlm perut. Da paksa makan pun sama je. Ada cadangan tak nak elak muntah berterusan selain dr makan ubat tahan muntah? #firstbaby

3 Balas

Try minum yg masam2? Air limau/sunquick tanpa gula. Mee pasta roti bihun semua tu boleh makan tak?

2y ago

Ad jugak sy try minum sunquick tanpa gula. Selang beberapa minit sy muntah semula😌 Yg lain semua sy tk boleh makan. Sy cuma makan buah je.