Baby dalam perut kalau tido memang langsung x bergerak ye... Risau pulak baby Dr aktif tibe2 senyap.

Da lme sikit baru gerak balik #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

klu tidur selalunya tk rasa gerakan baby. tp kalau cukup 10 gerakan mcm biasa tu tk perlu risau. cuma kena alert gerakan tu cukup dlm waktu yg lebih kurang sama ke tk. klu lmbt sikit dr biasa pun kena pergi hospital utk buat CTG

kalau kurang kiraan 10 gerakkan.. puan kena g hsptl asap..utk dptkn rawatan..d khuatiri sesuatu yg tidak d ingini berlaku tnpa kita. jngka..mg dpmudahkan segalanya... Allahuma aamiin