Mom To Be

da check sendiri, +ve.....so kalau ikot apps ni, sy da 5 weeks......ingt rabu dpn nk pergi scan je utk nk doc confirmkan yg sy pregnant..yela...kdg kite ni, walau da check sendiri, nak kne doc sahkan baru yakin kan😅 so agak2 klu sy pergi scan rabu dpn(5w4d), da bole nmpak kantung ke?? anyone yg berpengalaman can share☺️

9 Balas

kalo saya p scan time 7 weeks camtu ka. sbb pnah p scan 5 weeks tk nmpk lgi doktor suspek kandungan luar rahim dia suruh mai lgi 2 mgu. pastu sbelum scan tu minum air kosong bnyk bnyk bgi pundi kencing penuh lgi senang nmpk😁