Luahan

Da 2 ari lewat period...harap2 ni sbb hormon... bkn tolak takdir jika betul pregnant...tp hati da tawar sejak dpt tahu suami xnk anak.. ?... sekarang pn kerap marah2..maki hamun..alahai..xkuat rasanya.. ?... stress dibuatnya..

Luahan
25 Balas

Jika suami xnk ank x merancang ke dgn suami? Suami jgn bg alasan x nk ank tp nk sedap. Mohon berbincang dr hati ke hati.

5y ago

susah kalau jenis xbleh bwk bncang.. 😊.. bukan xcuba...tp xde kerjasana dri pihak dia..

family pn da taw....sy xde niat pn sis nk bkak aib...tp saja nk meluah..pd Allah da tntu ari2 Doa..

Saya doakan sis dipermudahkan urusan. Semoga Allah sentiasa berikan sis kebahagiaan. Aamiin 🤲🏻💕

Sbb apa suami taknak anak sis?anak bkn suatu beban sis,dgn anak hubungan kita suami istri boleh erat

5y ago

Klau dia xnk ckp kt dia xpyh brsma @ bg dia mndul je...grm plak kita..

Sabar sis..kalau baby da kluar nanti..percya la. Suami tu pasti bahagia. Bykkan doa ya sis..

Banyakkan berdoa sis percayalah dengan kuasa Allah ❤️

kdg Allah thu apa yg terbaik utk kita.. semoga sis kuat. doa bnyk2 ye

5y ago

tQ...In Shaa allah 😊

Maaf lari tajuk. Ni app apa ye namanya? Nak download gak 😄

5y ago

Ok tq 😘

Sabar byk2 sis.. Semoga Allah mudahkan urusan sis selalu💐

Sis dh buat upt ke sis? 1 line atau 2 line sis?

5y ago

Aah sis kite sama.. Tkpe sis,doa byk2 semoga Allah lembutkn hti suami sis ye