ʟᴇss ᴛʜᴀɴ 10 ᴋɪᴄᴋs ɪɴ ᴀ ᴅᴀʏ

ɴᴀɢ ᴀᴀʟᴀʟᴀ ᴘᴏ ᴀᴋᴏ ᴋᴀsɪ ʜɪɴᴅɪ ᴍᴀxᴀᴅᴏ ᴀᴄᴛɪᴠᴇ ᴄ ʙᴀʙʏ. Mᴀɢ 8 ᴍᴏᴛɴʜs ɴᴀ ᴘᴏ xᴀ ᴛʜɪs ᴍᴀʏ ᴀɴᴅ ᴠᴇʀʏ ᴍɪɴɪᴍᴀʟ ᴘᴀʟɴɢ ᴍɢᴀ ᴍᴏᴠᴇᴍᴇɴᴛs ɴʏᴀ. Kɪɴᴀᴋᴀʙᴀʜᴀɴ ᴘᴏ ᴀᴋᴏ ᴋᴀsɪ ɴᴀʙᴀsᴀ ᴋᴏ ɴᴀ ᴋᴇʟᴀɴɢᴀɴ ᴍᴀᴋᴀ 10 ᴋɪᴄᴋs ᴍᴀɴ ʟɴɢ xᴀ ᴡɪᴛʜɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ. ᴋᴀᴋᴀᴘᴀ ᴄʜᴇᴄᴋ ᴜᴘ ᴋᴏ ᴘᴀʟɴɢ sᴀ ᴋᴀɴʏᴀ ᴀᴛ ɴᴀɢᴘᴀ ᴜʟᴛʀᴀsᴏᴜɴᴅ ɴᴀ ᴅɴ, ᴡᴀʟᴀ ɴᴀᴍᴀɴ ᴅᴀᴡ ᴘʀᴏʙʟᴇᴍᴀ sᴀ ᴋᴀɴʏᴀ.. ʙᴏʏ ɴɢᴀ ᴘᴏ ᴘʟᴀ xᴀ ᴀᴛ ᴘᴀɴɢ 2ɴᴅ ʙᴀʙʏ ᴋᴏ ɴᴀ. ɪᴍ ᴊᴜsᴛ ᴡᴏʀʀɪᴇᴅ ᴀᴛ ɴᴀ ɪɪsᴛʀᴇss ɴᴀ ᴅɴ ᴀᴋᴏ ᴋᴀᴋᴀɪsɪᴘ ᴡʜᴀᴛ ɪғ ᴍᴀʏ sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ᴡʀᴏɴɢ sᴋᴀɴʏᴀ. I ᴊᴜsᴛ ɴᴇᴇᴅ ɢᴜɪᴅᴀɴᴄᴇ ᴍɢᴀ ᴍᴏᴍs, ᴀɴᴜ ᴅᴘᴀᴛ ᴋᴏ ɢᴀᴡɪɴ? Iʟᴀʏᴏ ɴᴀᴡᴀ ɴɢ ᴅɪʏᴏs ɴᴀ ᴍᴀʏ ᴍᴀɴɢʏᴀʀɪ sᴀ ʙᴀʙʏ ᴋᴏ.. ʜᴀɴɢᴀᴅ ᴋᴏ ᴘᴏ ɴᴀ ᴍᴀɪᴘᴀɴɢᴀɴᴀᴋ xᴀ ɴᴀ sᴀғᴇ, ᴀʟɪᴠᴇ ᴀɴᴅ ʜᴇᴀʟᴛʜʏ. .

2 Replies

Kung ok naman po kayo sa checkup, I think no need to worry. Pero para sa peace of mind nyo po, mas ok po iconsult na din sa OB.

Same here mamsh mag 8 mons na si baby more on hiccups lang less movement sabi naman kasi medyo malaki na si baby