ᴘᴀᴍᴜᴍᴜʏᴀᴛ ɴɪ ʙᴀʙʏ

ɪʟᴀɴɢ ᴍᴏɴᴛʜs ᴘᴏ ʙᴀ ʜɪɴᴅɪ ɴᴀ ᴍᴀᴍᴜᴍᴜʏᴀᴛ ᴀɴɢ ʙᴀʙʏ 1ᴍᴏɴᴛʜ & 15 ᴅᴀʏs ɴᴀ ʙᴀʙʏ ᴋᴏ ɴᴀᴍᴜᴍᴜʏᴀᴛ ᴘᴀʀɪɴ 11-12ᴍɴ ɴᴀɢɪɢɪsɪɴɢ sʏᴀ ᴘᴀʀᴀ ᴅᴜᴍɪᴅᴇ sᴜɴᴏᴅ ɴʏᴀ ɢɪsɪɴɢ 5ᴀᴍ ᴅᴇᴅᴇ ᴜʟɪ ᴅɪ ɴᴀ ᴍᴀᴛᴜᴛᴜʟᴏɢ 7ᴀᴍ ɴᴀ ᴍᴀᴛᴜᴛᴜʟᴏɢ ᴍɪɴsᴀɴ ʜɪɴᴅɪ ᴘᴀ 6ᴘᴍ ᴛᴜʟᴏɢ ɴᴀ sʏᴀ ᴋᴀᴅᴀʟᴀsᴀɴ ɴᴜɴ 12ᴍɴ ɴᴀ ɢɪɢɪsɴɢ

1 Reply

Try nyo po isleep train si baby. Like pag gabi dim light na dapat mie