MERDEKA GIVEAWAY: Menang Tiket PERCUMA ke Aquaria KLCC!

Cuti sekolah dah nak dekat, tapi masih tak tahu nak bawak anak pergi ke mana? Haa, ini mungkin petanda untuk anda bawa anak anda ke Aquaria KLCC! Kami mencari 4 parents BERTUAH untuk bawa pulang masing masing 2 tiket (maksimum) PERCUMA ke Aquaria KLCC! Sertai dahulu di sini untuk dikira sebagai 1 penyertaan ya: https://community.theasianparent.com/contest/merdeka-giveaway/2316

MERDEKA GIVEAWAY: Menang Tiket PERCUMA ke Aquaria KLCC!
715 Balas

jawapan Merdeka Giveaway : ada 5 perkataan "MERDEKA67" EXCITED NK JOIN CONTEST MERDEKA DARI theAsianparent ! so interesting create contest mcm ni hehehe ... semoga ada rezeki .. kawan kawan yg lain joinlaa sekali ... menarik tauu kalau bertuah boleh dapat ticket ke aquaria , kita boleh meluangkan masa bersama keluarga ..

Jawapan: Ada 5 perkataan "MERDEKA67" 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Follow TikTok theAsianParent Malaysia ✅ My TikTok: @wdyanasm✨ ✨💖🌺🇲🇾 SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-67 🇲🇾🌺💖✨ Malaysia Madani, Jiwa Merdeka! 🇲🇾💖🌺🇲🇾💖🌺🇲🇾💖🌺🇲🇾💖🌺🇲🇾

JAWAPAN : Ada 5 perkataan "MERDEKA67" 🇲🇾🌺 Teringin juga nak menang contest ni sebab dapat 2 tiket percuma ke AQUARIA. Bertahun juga nak pergi tapi tak kesampaian. Sampailah dah ada anak seorang. But it's okay, other people deserve it ☺️ Moga siapa yang menang dapat cipta kenangan bersama orang yang tersayang. ❤️

JAWAPAN: Ada 5 perkataan “MERDEKA67”🇲🇾🇲🇾🌺🌺 MERDEKA 🇲🇾🇲🇾 Kita bebas daripada penjajahan, kurungan,naungan dan sebagainya. Tema merdeka tahun ini adalah "Malaysia Madani Jiwa Merdeka" 🇲🇾🌺 Bismillah semoga ada rezeki anak saya Sarah Sofea yang berusia 2 tahun untuk pergi ke Aquaria.

"ada 5!!! MERDEKA 67" SEMOGA ADA REZEKI DPT TICKET KE AQUARIA NK BAWAK ANK GI TNGOK IKAN SBB KLAU NK PEGI SENDIRI RASA MCM X MAMPU😌🙂 BTW SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA SEMUA WARGA THEASIANPARENT🥳🇲🇾 MERDEKA !! MERDEKA!! MERDEKAA!!! SAMBUTLAH HARI MERDEKA DGN PENUH GEMBIRA SEMUAA!!😍🥰🇲🇾

Hi theAsianparent👋🏻 Perkataan “MERDEKA67” yang saya nampak ada enam! Semoga ada rezeki untuk anak lelaki sulung saya yang kini 3 bulan. Boleh bawa ke Aquaria KLCC , impian saya nak kenal kan hidupan laut kepada anak🥰 Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-67 buat semua🇲🇾❤️

Jawapan "MERDEKA 67" : 5 Perkataan Saya teringin sangat membawa anak berjalan-jalan di Aquaria KLCC tapi masih belum mempunyai rezeki. Saya berharap sangat dapat meluangkan masa bersama anak tercinta di Aquaria KLCC dan anak pun dapat belajar mengenal haiwan-haiwan di laut.

Jawapan: Ada 5 perkataan “MERDEKA67” Walaupun saya terlambat join contest nih. Saya sgt berharap dapat menang tiket percuma. Kami sekeluarga belum pernah lagi dapat ke akuaria KLCC. Btw sy telah pun follow IG & Tiktok Theasianparent. Ig & tiktok saya: @erynnhizal_

Terdapat 5 perkataan "MERDEKA67" di dalam silangkata tersebut. Saya berharap dengan penyertaan ini, saya berpeluang ke Aquaria KLCC bersama suami dan anak saya 🥰 kami belum pernah ke sana lagi. Saya berdoa saya ada peluang untuk menjadi salah seorang pemenang 😍

Ada 5 perkataan "MERDEKA67" Selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 67...Semoga malaysia terus aman selalu dan dipelihara dijauhkan dari perkara yg tidak baik..aaminn 🤲 Semoga ada rezki sy sekeluarga utk memenangi pertandingan ini...😊