CURHATAN HATI SEORANG TEMAN KPDAKU

Cumaaa wong gendeng (bodoh), wong sing gk ber pendidikan ,wong sing gk nduwe pikiran ,wong sing ra nduwe atii sing kober2e takon/ ngelokke LOH KOK URUNG METENG😢 , LOH KOK RUNG BATHI BHATI PIYE (kae seng gek ntas nikah ae wes meteng😢 ,kae sing sk barmu wae wis do gendong anak )😢,LHA KOK RA METENG METENG PIYE WiS SUWEMEN KOK😢 LAKOK DI GAWE DOLANAN PIYE RA DI DADEK2KE😢 LHA WIS NDUWE OMAH DEWE KOK YO RA DADEK2KE (meteng) NGENTENI OPO 😢WAH RA LINCAH NUK KURANG PINTER GAWENE WIII😢 MBOH ISO METENG PORA KUI WES SUWEMEN KOKYO URUNG 😢😢KERJA TEROS DUETE DI GAE OPO WONG URUNG JAJAKE ANAK😥 WAH DISELEP(didahului) ADIK E IG ,,KALAH KARO ADIK E 😢 heeeeeeeiii KEHAMILAN udu PERLOMBAAN yaaa ora sopo sing ndisek sopo seng kerii ,sopoo seng menang sopo seng kalahh 😢 Semua juga akan MENANG pada waktuNYa😇 dan semuaa rumah tangga pastii menginginkan KETURUNAN 😇 heiii mbok yooo timbang takok ng AKU sing akupun ora reti tepat jawabane mbok takok o dwe ng gusti ALLAH kono sing mohoo ngerti sekabehane 😇sing paling rti kapan wektu sing pass nggo aku HAMIL 👶 jenenge hamill kuii yoo REZEKI , AKU kro bojo nek di tarii yoo njalukk cepett hamill ora sampe 2thun an ngene 😢sampe kene PAHAM ????? Gaiiiisss mbok sok mneh nak takok2 ki di pikir sikk ... .kedua keluarga alhamdulillah do paham Gatau nakokno soal hamilll eeee malahhh koo tonggo2 wong2 sing ngujiii kesabaranku 😢alhamdulilah bojo selalu nguatke , selalu ngilikke kudu sabarr ..kudu semangattt 😇😇 Berbagaii PROMIL WIS tak lakoniii ( sak omonge wong ) sing jamu sing herbal sing bidan sing dokter sing pijett sing susu sing obat 😢😢😢,,saikii ak ro bojo gur isoo pasrahh yakin oraono saiki yo ttep bakal hamill ng wektu sing PAS sing wis di gariske gusti ALLAH 😇 semangat berusaha doaa selebihe kuii wiss tak pasrah no gustii ALLAH wes dadii urusane TUHANKU kapan wektuu INDAH kuiii teko ng akuu😇😇😇😇😇

166 Tanggapan

begitu lah hidup. kita yg jalanin org yg komentarin. dimana2 akan selalu ada org yg nyinyir. mereka gk sadar apa, bahwa segala apa yg terjadi itu atas seizin Allah .klo Allah blm mengizinkan ya gk akan terjadi. Sabar aja bun. trs berdoa dan berusaha. Jgn bnyk fikiran ntar malah drop.. Serahkan semua permasalahan hanya pd Allah. Semoga segera dikasih momongan.. aamiin (semoga komenku ini nyambung karena cuma ngerti sedikit bhsa Jawa)