ayo komen

Ruang tunggu kandungan, kui fungsine kanggo lungguh sing meteng lagi nunggu panggilan prikso. Tapi yen sederet kursi di isi lanang wedok lan podo dolanan hp, heh kui lanang gunane opo? Opo njur yen wes ngeter prikso iku diarani SUAMI SIAP SIAGA? Siap siaga kok hapenan, ngebak"i ruangan cuk! Wedok sing keloro loro, rekoso lek ngandung anake kok lanange trimo modal manuk karo awak njogrok karo hapenan. Kui yen aku sing meteng terus ndue lanang ko kui, yakin tak remuk. Lanang po rak ninggo akal pikirane po piye. Wedok yen golek bojo kui ojo asal kawin. Ngerti dewe to rekosone meteng kok jebule lanange ora pinter. Ngono kui bojone di ceritake ning aplikasi iki, meh golek simpati po piye? Share cerito ngono heeh...? Kudune isin lah bu ibu sing curhat eleke bojone, luwih tepate salah bebojonan. Ayoo bu ibu sing bertolak pemahaman, komen, tapi ati ati iling ojo ojo bojone termasuk sing tak ceritake

2 Tanggapan

akeh yoan lanang ngunu mbak untunge bojoku ben ngeterne kontrol dekne mentingne bumil, dekne relo ngadek tapi lanang" liyo yo njegideg ra peka bluas e

Coba mbak di translate ke bhs indo.. 😂😂

4y ago

setuju bun, saya dlu juga gitu. saya USG sndiri karena suami krja gak bner2 gak bisa nganterin , eh nyampe sana udah penuh ama laki2 yang nganterin , hadeh sampe saya kbingungan nyari tmpat duduk itu laki2 malah pada goblok nget cuma diem2 bae sambil maenan hp ,