Barang baby??

Cukup x momy klau sy dh bli 3pasang bju lengan panjang 2 pasang bju singlet 2 pasang sarung tgn bby 1packet kain napkin.. Pampers newborn Tilam bby brand anakku Ckup x..yg lain sy blum lgi order.. Ape yg x ckup momy cuba komen??

1 Balas

- baju blh tmbh lengan pendek (butang depan), cari dlm 2-3 pasang. dkt hsptl bby lebih mudah pkai baju mcmni if dktr dtg nk check bby. - bedung bby - minyak telon, nappy cream (standby) - tuala mandi, brg mndian (beli travel pack dlu) - kapas lembut (utk cuci muka / private part bby) - mitten booties blh tmbh dlm sepasang dua - barut bby 3-4 helai