Pampers untuk baby

Asslmualaikum...bgi momy yg dah de pengalmn ada baby....boleh share x pampers ape yg okey utk bby..then bpe byk sy perlu beli utm newborn...atau beli saiz s lebih dri newborn?sbb takot bby cept besar...?...lagi bby boy kuat nyusu doktor ckp

2 Balas

newborn slalu tuka pampers,so xpyh cari yg mhal2..sy gune petpet..murah n baby slese..bli 1 paket je dlu utk newborn..klu bli byk2 nnt xabes pakai tp da xmuay

5y ago

sy pon fikir cmtu awk...newborn nii igt nk bli 1pack je...pastu nk beli satu kotak 4pack saiz s kt lazada..sbb murahhh

Guna je yg murah2 sis..