Dimanakah anda membawa si kecil cucuk?

Voice your Opinion
Di klinik kesihatan
Di klinik biasa
Di Hospital

1265 respon

12 Balas

hxcvfkxvdudghdhdhdhdhdidvidbdifhdodhidhrhdjrhfhhhhhhhhjhhhjjjjhhhhhhhhhhhhhgighbdhtjxfstsqeqgmhhjbjgchgg🦁🦁🦁🦁❤️💪😋💪🥰❤️🥰💪🥰😅😫🥳😅🥳😀✔️😑🤗🧐🥺🤬🥺😡🧐😋😜😋

klinik swasta mahal . rawatan dua kebih kurang kerajaan je . beza dia kerajaan kuat membebel bila ade masalah berat dan sebagainya. kalau swasta dia x de bebel pon .

gduhejfhduhduxuxhdidgdudhydhdicgfjxhchjfgdifcvhnggjvhshv and hhjdhhdudhgdjdhhhfhdhvxhdhhxbdhdghsgdjdgxhgdgxghqhggbfjvghzfgfzggghghffhffgvyhftyd

nak pergi kk tapi kerja jadi ke klinik pakar kanak kanak

kalau tak cucuk kompom kena bebel dengan misi kk...

BB divdogdjcsjejjejbdo

Klinik kesihatan

k.swasta

kk