Assalamualaikum..ibu² sebelum dapat tau berita kehamilan ade tak ibu² mengalami batuk yang teruk?

Cuba share kn pengalaman ibu² sebelum dapat tau yang ibu² sedang hamil?

2 Balas

Sy masa 1st tri mmg batuk teruk. Tp doctor tak bagi ubat sbb dia kata takde ubat batuk utk ibu mengandung nti akn hilang juga. Dlm sebulan gak asyik batuk2 dan minum air halia dan limau pastu dah hilang dan tak kembali. I think ada mommies kot yg akn mengalami batuk pd 1st tri.

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya. just rs penat semacam asyk nk tdo je adalah ms awl2 sblm tw preggy..bdn rs cpt penat..buat kje sikit rs penat n ngntuk xleh bwk bncng dgn demam on off #TAPSupermoms