Spotting week 6

Minta Bantu ibu² disini..boleh Tau brpa lama agaknya ibu hamil mengalami "spotting" #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Balas

Sis kene byk rehat baring je jgn buat keje apepun kalo blh gi jmpe doc nnti die bgi ubat . Spotting ni jgn buat main sis. Sy baru je gugur minggu lepas mula2 spotting pastu bleeding n jatuh sndiri. Papepun sy doakan sis selamat smpai bby lahir yaa🤲🏻

klu ada spotting better cek dgn doc la sis sbab ada risiko kalau spotting/bleeding ni masa preggy .