Mewarnakan rambut anda?

Adakah anda pernah mewarnakan rambut anda? Sekali, dua kali, selalu atau tak pernah?

35 Balas

selalu sblum kahwin. skrg dah pregnant x berani. tapi dah ckp dkt husband lpas beranak nk buat sekali pergi salon. skrg dgn pkp and selalu x larat risau chemical dlm product lg rambut suami je sikatkan. tu pun selalu tersekat pada skala ke enam😂

rambut memang warna coklat dari baby so tak warna la klau pupuk inai daun tu slalu untuk sihatkan rambut bagi sejuk kepala...

tak pernah tapi rasa macam nak 😂 hubs pun macam kasi je tapi malas pula nak jagaz

selalu tukar wrn rmbut🤭🤭cz husband pon ok je yg xblh tu potong rmbut je🥴

pakai daun sirih je untuk bagi rmbut nmpk gelap dn lebat

Sebelum kawin selalu buat.. Lepas kawin tak dah

pernah sekali, terpengaruh ngan rakn sebaya🤭

every year i think but after marriage never.

Pernah , sekali dua atau tiga.. lupaa sudah

Srg. Slepas kahwin untuk suami sj..