ibu mengandung ada yg sudah terima vaksin covid19?

ibu mengandung ada yg  sudah terima vaksin covid19?
25 Balas

saya baru 11weeks 1st dose fpizer ok je tiada Apa2 alahan cuma sy jadi musykil la Lepas cucuk 3 hari selepasnya saya rasa baby macam tak aktif dalam perut.appointment bulan 10 nanti patut tak saya tunggu appointment Bulan 10 nanti baru cek keadaan baby. sebab saya takut ni semua perasaan saya je.

Saya 1st dose Astrazeneca vaccine Masa 25 week pregnancy..syukur xda apa2 yg trjadi.. 2nd dose 35 week tp husband x suru ambl..lepas bersalin baru la ambl.takt ada side effects kat Bby katanya😅

baru dapat dose 1..nak masuk dose ke 2.tiba2 kena kuarantin adik kena covid.pstu kena sambung kuarantin lagi sepupu pulak kena.. Doa kan kami semua ya supaya tak ada yang kena covid lagi..

dapat astrazeneca 1st @ 28 week ...2nd dose ne kata nya dh dipercepatkan tpi ragu2 plak na amik duedate 24/10 husband n family suma kata amik lepas sebulan bersalin 😅

1st dose masa period. Seblum 2nd dose dah check upt negatif. Jdi terus kan je 2nd dose. Lpas seminggu vaccine check upt positive. Alhamdulillah skrg dah 8 week

done fully vaccine sinovac.. tapi kenapa sinovac xelok utk ibu pregnant pakar dekat twmpat vaksin cakap boleh.. tapi alhamdulillah kandungan selamat..

3y ago

sama la sinovac alhamdulillah okey ja doakn moga slmt semua nt december bsalin

lengkap 2dos pfizer masa 18weeks..alhamdulillah kandungan ok ..just lengguh² tgn tu biasa ...

lengkap 2 dos.. 1st dos teruk muntah2.. lps tu 2nd dos xde effect apa2😂

1st dose masa 19 weeks, 2nd dose masa 23 weeks. Now I'm fully vaccinated.

fully vaccine at 32weeks.. Alhamdulillah no any side effect so far..😊