Nk tanya krng ada tips ke nak tau korang dh dkt tarikh bersalin?mcm seminggu seminggu tu sakit perut

16 Balas

kalau saya, saya jadi penat yg terlampau, asik rasa panas… kdg kipas dh 2/3 pun tetap panas… lepastu petang rasa sakit contraction, 3 pagi esoknya selamat beranak🥰

mcm sy mmg dh agak bby keluar overdue,sbb sebelum ni mmg bersalin overdue.jd time dik Dy mmg dh xtau

baby akan keluar bila tiba masanya. anak sulung sye beranak 38weeks+, anak 2nd overdue 40w3days.

2mo ago

Alhamdulillah selamat lahir😊

perut mengeras kerap.... kontraction akan mulai trasa kdg2... dan akan start crit brit...

2mo ago

sy kerap mengeras tp tkda sakit contraction tuh. hari3 mcm tuh. dah 39weeks😢

kalau alami perut mngeras stiap 5 minit tu pun blh jd slh satu tnda brsalin

Saya takde tanda know know kena paksa beranak😭😭

2mo ago

Kenapa induce sis?