nak tanya due 14/11 tapi bila kira2 balik eh mcm hujung bulan 10 je🤣ada tak sama mcm kita .

confused 🤔

nak tanya due 14/11 tapi bila kira2 balik eh mcm hujung bulan 10 je🤣ada tak sama mcm kita .GIF
20 Balas

Ya sama due ngan saya 14/11. Tp ikut kiraan period patutnya dpt 22/10. Tp doc bagi 14/11. Confius jga sebenarnya. Firasat pun kata bulan 10 jga bersalin ni. Mudahan2 betul lah, dah tak larat bawa perut. Sakit semua bada. Huhu

due sy dekat2 jgk tu. 15/11. tp ank2 Saya sblm ni semuanya week 37 bersalin. bila kira balik yg bakal lahir ni rasa hujung2 bln 10. apa pun moga urusan ibu2 semua dipermudhkan bersalin nanti

2y ago

Same Sis tarikh due kite🤣

Due date 11/11, tapi kena bersalin awal 38w sbb gdm on ubat. Makanya dlm 20hb/10 dah kena bersalin 😂, harap2 dah keluar tanda2 la time tu. jangan nanti kena induce dah takut hehe

due 10/11 .. tapi asal scan nampk jangkaan due 28/10 - 30/10 .. haha enta la sis .. kalau awal pun takpa laa, asalkan baby selamat dan sihat 💕

Sy edd 20/11 tp rs baby keluar hujung bulan 10 or awal nov😂 nurse ckp bby dh lt bawah cuma blm turun spuhnya lg, btw sy kena czer 😅

2y ago

allahu semoga dipermudahkan urusan awak ye..

sama sis, saya due 11/11 tpi misi ckp baby measurement lagi besar dari gestational age. kemungkinan beranak bulan Oktober 😆

due sy 18/11 doc bg..klo ikut kn kiraan piriod sy hujung bulan 10..sentiasa bersedia je mntau terkeluar awal hehe..

due date sy 22/11 tp macam hujung2 bulan 10 je keluarnya ni 🤭..mak sy pun tengok perut dah kebawah katanya tak lama dah ni..

2y ago

due sy 23.11 tp sma mcm mom jg,rsanya x sampai jg ni tarikh due sbb skg pun perut sy kerap mengeras n kdg2 ada tu braxton hicks..x kisah la awal bby mo kluar,yg penting berat badan dah ok,paru2 dah matang ..

samalh 14/11 tp ada org ckp mcm dh sarat dh maybe ujung bln 10 dh beranak dh semoga dpermudhkn urusan kita amin

Saya 5/11 tapi rasa tengah bulan 10 jugak ni kluarnya sbb org kata selalu first pregnancy akan awal skit 😂.