Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Balas

Normal sis. sy dulu 6 weeks xnampak apa pun. Doc siap scan atas bawah lagi,masih xnampak kantung. siap admit ward lagi 3 hari. Alhamdullilah,baru je lepas bersalin.