Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Balas

knapa nk plik?? mmg la 5w xnmpk lg...klu nk nmpk kantung skalipun, cek la start 7w keats untung2 bleh nmpk janin skali...ikut pda bdan msing2 jgk...ad yg cpt nmpk, ad yg x...xsmua bdan ibu2 sma...bykkn mmbaca ye...stu lg, try repeat upt lg, tgok la smakin trg or pudar.. kdg2 jd chemical pregnancy or bloated ovum pregnancy...so google la...

3y ago

Sy pelik sbb ni first time sis, belum pernah terjadi lagi, hrp maklum.. 😊 terima kasih atas info, sangat berguna