Alhamdulillah..

Confirm ke girl? Takut keluar2 nanti boy pulak barang suma pink, nayaa😂 #firstbaby Saya doakan yang masih menanti kehadiran cahaya mata akan segera dikurniakan zuriat yang sihat dan comel.. Aamiin..

Alhamdulillah..
12 Balas

insya Allah mcm girl.. tp kan biasanya kalau scan nmpk tp tak jelas ni better beli yg unisex. sbbnya scan girl nak tukar ke boy tu tinggi peratusannya.. 😆 tp boleh je beli baju pink2 sikit.. sy scan comfirm boy pun beli juga baju pink sehelai 2 ..comel 😂😂

Ada tak disini yang check gender baby pakai Gender Predict Kit yg dr Amerika tu? Kalau da, tepat seperti hasil predict tu ke gender baby korang?

Aminn doakn saya sis yg masih menanti cahaya mata..☺️☺️

3y ago

MIL tu..mother in law

boleh tahu tak scan week berapa dah boleh tahu girl or boy?

3y ago

yeke hehe okayy thank youu 🥳

Amin doakan sy untuk mempunyai zuriat..2thun masih menanti

3y ago

Have Faith ❤️ God is Good! Dia akan bagi juga bila tepat waktunya nanti sis. Kerna sy sendiri pun telah pun melewati waktu2 down bila org2 kata anak tua sy yg berusia 8thn tu anak rusa..anak tunggal. Kata sy xblh mengandung lg..xkan ada anak lg...yg paling mengecewakan sy..my own MIL yg ckp begitu...org yg sy hrpkn utk mendoakn..& memberi dorongan & kata2 semangat bt sy & husband. Tpi walaupun perih..sy xnk putus asa. Sy percaya kuasa Tuhan lebih dr mulut jahanam manusia. Janji Tuhan itu pasti.. akhirnya..bln 9 thn ni..sy disahkn hamil. Percayala sis....berdoala..persiapkan diri. ❤️❤️❤️❤️

ye gegirl...klu boy, ad trsembul ckit cm pistol

bestnya doakan saya pun dapat merasai nikmat macam ni

3y ago

have Faith hun ❤️ God is Good!

cnfrm bunga

confirm ni

aamiin