Alhamdulillah..

Confirm ke girl? Takut keluar2 nanti boy pulak barang suma pink, nayaa😂 #firstbaby Saya doakan yang masih menanti kehadiran cahaya mata akan segera dikurniakan zuriat yang sihat dan comel.. Aamiin..

Alhamdulillah..
12 Balas

insya Allah mcm girl.. tp kan biasanya kalau scan nmpk tp tak jelas ni better beli yg unisex. sbbnya scan girl nak tukar ke boy tu tinggi peratusannya.. 😆 tp boleh je beli baju pink2 sikit.. sy scan comfirm boy pun beli juga baju pink sehelai 2 ..comel 😂😂