What color for baby clothes you usually buy?
Voice your Opinion
White
Pink
Blue
Grey
Rainbow

4953 respon

31 Balas

anak boy.. tp colourful gak kdg sbb nak yg ejen ali ler, upin, beyblade.. adeh.. yg second otw.. dia tutup x bgtau gander.. frust mummy nak cari baju

Sbb sy suka biru... kalau beli barang bby ke... baju ank2 ke... xmiss mesti colour biru n pink... diaorg pun suka

Tengok jantina. Kalau lelaki selalunya nak warna yg agak gelap. Perempuan, warna lembut.. 🥰

klau boy biasa color biru & hitam,si gegirl dia suka color pink,dieorg yg decided sndiri

Pink is always my first choice because my child is a girl 😁

Kenapa ramai pilih warna biru, boleh share reason?

dont know bby gender yet...this my first bby😂🥰

kebanyakan beli kaler pink , sbb anak dua2 ppuan .. 😊

Ikut jantina ank.. Dan ikut warna ap yg mereka suka.

Sometimes they will change the colour of clothes