Pregnant lg anak baru 10 bln.. masuk ni dah 2x bru lepas czer..

Cmne ni yer.. x sangka plk preggy lg.. tkt, hepi; risau sume ada.. xtau la nk hadapi yg akn dtg ni.. katanya czer 3x je bole kan.. pastu kena ikat.. dan ada yg kata pas czer kali ketiga lg sakit.. ya allah czer bln 9 thn lepas pon masih terngiang2 lg kesakitan tu.. ya allh bole ke diri ini menghadapi sekali lagi.. tlg mummy2 komen.. apa la patot sy buat..

7 Balas

abik perancang x sis ? klau abik tetap lekat tu takdir inshaAllah , allah tau ape yg trbaik utk sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

nti sy try yer sis.. macihh bg cdgn.. hehehe 🤗