Pregnant lg anak baru 10 bln.. masuk ni dah 2x bru lepas czer..

Cmne ni yer.. x sangka plk preggy lg.. tkt, hepi; risau sume ada.. xtau la nk hadapi yg akn dtg ni.. katanya czer 3x je bole kan.. pastu kena ikat.. dan ada yg kata pas czer kali ketiga lg sakit.. ya allah czer bln 9 thn lepas pon masih terngiang2 lg kesakitan tu.. ya allh bole ke diri ini menghadapi sekali lagi.. tlg mummy2 komen.. apa la patot sy buat..

7 Balas

nurse xde tye ke masa awak dtg klinik utk amek perancang, nurse sy setiap kali dtg dia tye, siap bebel lagi 😂 , xpew awak dah rezeki tu, terima dgn hati terbuka, nurse doktor nk marah tadah je lah, depa marah sbb risau kan awak n baby, ape yg depa nasihat awak terima oky, buat ape yg disaran kan, mental kene kuat oky sbb awak nk jaga ank yg masih kecil yg sgt² perlukan perhatian, nk jaga diri awk yg preggy lg, nt baby dah keluar awak nk kene belajar urus dua anak kecik lg, mintak tlg suami, paling penting tu support suami, support dr family, happy kan diri ye awk, semoga segala urusan awak dipermudahkan.

kenapa nak takut kena marah? yg nak hadap sakit sana sini awk kan, awk rela jd biar je la nurse/doctor nak marah. depa marah sebab risau kesihatan ibu2 tapi dah diri sendiri rela ,jadi teruskan je... ni bkn kecam tau, byk sgt dah keluar soalan mcm ni.. masing2 dah tau sebab akibat tapi still tak ambik berat so nak kata apa lagi dah 🤭🤭 semoga dipermudahkan urusan sis 😉

2y ago

huhuu.. baiklah sis.. kena la terima kan.. moga allah permudahkan urusan sy dan yg sama nasib dgn sy di luar sana 😂 aminn...

Takpela rezeki. Cuma yang sakit tu nanti awaklah 😂 Rahim belum sembuh. Csear ni dia belah perut byk lapis. Tkut nnti awak yang stress.. anak mula nk mmbesar makin lasak. Sy pgnnt kedua anak dh 2 thun pun risau tmpt csear.. Tapi apapun tahniah. Semoga dipermudahkan semua urusan.

abik perancang x sis ? klau abik tetap lekat tu takdir inshaAllah , allah tau ape yg trbaik utk sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

nti sy try yer sis.. macihh bg cdgn.. hehehe 🤗

Sbb tu penting merancang.. Bincang btul2 gn suami.. Kite pmpuan kene syg diri.. Nk xnk kna hadap laa..

saya pregnant (twins) lps anak no 2 baru 6m+..doktor suggest impalan @ iucd tp saya terus BTL..

xpela dah rezeki