Jika menginap di hotel, apakah ciri utama hotel yang anda inginkan?
Voice your Opinion
Harga murah
Fasiliti yang bagus dan menarik
Kemudahan akses
Reka bentuk/Keluasan Bilik
Lain-lain (sila nyatakan)

3031 respon

30 Balas

Sis suka privacy (introvert person). So far paling suka masa pergi dekat Hibiscus Pord Dickson, ambil bilik atas laut & private swimming pool yang menghadap laut (tak nampak orang lain). Sis sendiri boleh mandi dekat swimming pool tu tanpa perlu rasa segan or fikir nak jaga aurat

slain hrga murh... blik msti brsih... slsa... fasiliti y bgus... pling ske srvice dr receptionist smpai la srvice blik trbaik... srvice tip top msti la plnggan ske...

Wajib ada kolam renang, anak2 dari pagi sampai ke malam, akan ON ja. 🤣🤣🤣

Fasiliti yang bagus dan menarik. Service yang baik. Serta keselesaan

Ada kolam tenang,damai bilik bersih dan makanan sedap! 😁😀

katil kena queen x2 sbb skli dgn ank2

Bersih dan bebas habuk.

Fasiliti yang bagus dan menarik

ada swimming pool best 🤗

klu bleh nk semua di atas