9 weeks but scan states 6 weeks

Checkup 1st nampak kantung sj... Repeat scan ada nampak.. Tapi tk dpt detect jantung.. Doktor kata kandungan saya 6 minggu sj.. Doktor kata ada 2 kemungkinan samada early pregnancy atau miscarriage.. Bila dengar macam tu hati tak selesa..

1 Balas

saya ada pnglaman mcm ni.. memg dua kemungkinan tu berlaku.. anak 1st nmpk kantung je,doc sruh repeat scan lg 3mggu cmtu bru nmk.. Alhamdulillah kndungan ok skrg dh 3tahun umur nya. kandungan kedua plak scan tp saiz kantung kecik dr date..doc sruh scan 2mggu lps tu,lps tu kantung dh tk cntik doc ckp kemungkinan missed miscarriage. doc bg masa turun sndri,tk lama sy bleeding & gugur.

3y ago

I'm fine now mommy.. God bless you