4 minggu, bulan 2 dtg scan

Check pagi tadi naik 2 line. P klinik sahkan. 4 minggu dah. Awal bulan 2 kena dtg scan sebab dr kata nak scan awal2 tak nampak. Ada yg macam ni tak? Korang scan minggu ke berapa? Sebelum scan lagi sekali korang buat test upt lagi sekali tak mptom2 sy rasa pening2, pagi2 mual, payudara tegang sakit sgt. #ttc8tahun

4 minggu, bulan 2 dtg scan
39 Balas

saya pun sama p scan awai sgt doktor kata tk nmpk lgi. masa 6 weeks p scan lain alhamdulillah nmpk kantung n jantung kelip2. ikut atas org jugak. ad yg 8 weeks gitu baru nmpk jantung smua..

2y ago

Ya betul tadi dr terangkan dia cakap macam tu ikut atas org ada yg nampak awal. Inshallah doakan saya ya 😃