Saya Dr mula check up sampai 30w nurse x penah check hb.....normal ke tu?

Check hb....

2 Balas

Cek kat mana? Kalau KK/KD setiap kali cek mesti dia akan cek kencing & amik HB. Xpernah miss..

2y ago

Macam tu pulak. Pelik juga praktis KK tot sis ni ye. Sebab pengalaman saya nak masuk anak no3 ni pun bila datang cek di KK nurse masih amik darah sikit hjung jari tiap kali cek untuk cek HB. Alhamdulillah la atas 11 kecuali masa awal² dulu mungkin sebab xlalu makan & alahan prgnt.

tak pernah tanya ke?, lepas tuh tiap kali g check up takda amik darah ea?,

2y ago

tu lah.... risau juga.... takut kurang darah.....