What do you do to celebrate your anniversary?
Voice your Opinion
Go on wekeend gateway
Stay at home and watch movie
Go out for a nice meal
Others (please share)

4407 respon

31 Balas

tak ada apa yg istimewa dihari anniversary. anniversary sptutnya kami mnyambut dgn gmbira, tp duka yg sy dpt disbb kn ada org ketiga yg suka cmpur tgn hal rumh tgn kami iaitu mertua sy. sy diceraikn di hari septutnya kami mnyambut annivery pertama.

utk 1 thun prkhwinan suami belikan kek n bunga pstu suruh org hntr kt rumah..while dy ad kt tmpt keje🤣🤣. thun kedua ni xtahu lg cmne, sbb lmbt lg . 24.12.22 ni plk

My husband will buy a piece of cake and cook the most delicious meal for us! Selalunya dia tanya apa yg teringin nak makan. Yayy happy tummy happy family! 😋

Ada bajet,gi holiday. Kira family vacation. Jika tidak, gi makan tempat2 best. Bawa sekali ank2,the more the merrier hehehe...

For the past 9 yrs, we have celebrated our wedding anniversary abroad. This year I'm not sure because I'm pregnant ☺️

Deco dlm rumah. Beli makanan yg teringin dan sambil makan sambil bergambar. Duk la lama mana sebab kat umah hehe

x buat ap2 pn... not even watch a movie... sbb husband kje infact die xingt pn anniversary kmi...

tak pernah sambut , sepatut nya pasangan perlu dirai kan setiap masa bukan setahun sekali

Spent day together wt family... 🎉🎂❤️👨‍👩‍👦‍👦

Kami dua2 suka makan, jd simple celebration dgn makan2 pun dah cukup.