Mental tak kuat

Cek upt kat rumah..oh no double Line..anak baru 10 bulan czer..sy dah la anaemia..rezeki anak Allah bg..yg sulung 8 tahun kedua 7 tahun ketiga 4tahun keempat 10bulan..na p klinik check up pon malas + takot kena bebel lg..dah la pregnant dulu tiap 2minggu p klinik Smpai 38minggu kena warded sbb kurang darah merah..mkn MCM2 tp hb still sama..stress..

9 Balas

sya tahun lpas yg slung stahun 3bln lekat no2,msa bkak buku mmg kne bebel sbb xdn 2thun..tpi klau ikut tahun beza 2thun jgk ,plak yg sulung lahir 29/3 ..no2 no due 8/3,skrng msih brmain2 lgi xmau kluar.. bab hb pun normal kot,sya sndri ank slung hb+iron low n anemia,sec pun sma siap drip venofer bruni..awl prgnnt smua 13,mai msuk 7bln dia drop smpai 10 😅