Mental tak kuat

Cek upt kat rumah..oh no double Line..anak baru 10 bulan czer..sy dah la anaemia..rezeki anak Allah bg..yg sulung 8 tahun kedua 7 tahun ketiga 4tahun keempat 10bulan..na p klinik check up pon malas + takot kena bebel lg..dah la pregnant dulu tiap 2minggu p klinik Smpai 38minggu kena warded sbb kurang darah merah..mkn MCM2 tp hb still sama..stress..

9 Balas

lepas ni boleh discuss dgn Dr untuk BTL kalau susah untuk merancang. risiko rahim pecah czer jarak dekat.