doakan ada rezeki.. check opk peak tu pastu esok dah negatif dah #dpo3

cd 27 ada bd, egg white mucus banyak cd 28 rest, egg white mucus banyak (tak test sbb opk habis) cd 29 ada bd & egg white mucus masih banyaakk cd 30 negatif + egg white mucus dah takda ada peluang tak untuk conceive kalau last bd masa subuh cd 29 tu? cycle saya panjang sikit sbb ada ambil ubat anxiety..#pleasehelp

doakan ada rezeki.. check opk peak tu pastu esok dah negatif dah #dpo3
4 Balas

Saya nak tnya, cycle awak x irregular kan? So, saya skrg pun irregular. Bru2 ni baru period dtg Lepas 4 bulan x dtg. Ovulation awak hari keberapa yer Lepas period habis? N bd tu, hri keberapa? Saya pun TTC jgk. Hope sgt dpt reply

2y ago

Ameen ya mujib! Moga awak pun ya ❤️🫶🏻

Alhamdulillah..

🤲🌻

🤲