Adakah anda bimbang dengan carta perkembangan si manja?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Okay saja

10043 respon

29 Balas

bimbang gk cz nurse ckp ank bantut cz xtgi.brat ok je skrg hri 2 bimbang berat n kuning

ank sy LG berapa hari nk masuk 6bulan bru mgiring n terlentang je..mniarap Blum LG..

start anak dah makan ubat. berat kurang naik, dan badan pun nampak makin kecik

Jika mulai meningkat umur nya c comel pasti sakit,kenapa ya begitu,saya bimbang

10mo ago

hello mom, mengikut pengetahuan yg saya Ada, ini normal. baby Akan sakit setiap Kali umurnya meningkat. tapi kalau baby mom sakitnya lama, sila berjumpa dengan doktor untuk meminta rawatan Dan sebagainya. ☺️ baby sakit sebab ingin membesar mungkin?😅 Dan ingin biasakan Diri dengan persekitaran. baby saya pun macam Tu juga, tapi baby saya cuma sakit sekejap sahaja. Tidak sampai 3,4 Hari. Yang penting rajin susukan if mom bf☺️.

anak ruam akibat pakai pampers.boleh suggest cara mengatasi tak ibu2?

1mo ago

Mungkin pampers tak sesuai dgn bayi. Kena cari yg sesuai .

ank dh 5 bln lebih tapi masih belum meniarap

3y ago

sama dengan anak sa sis😅

alhamdulillh ok wat masa skrg carta ok.. #03Dec20  #TAPSuperMoms

Anak ad excema & masalah berat badan ,. Tak tahu macam mana nk buat lagi

2y ago

full bf ke fm sis? kalo fm guna fm apa ye? sesuai x fm tu?

saya jawab okey saja sebab anak saya membesar dengan baik😊

anak saya berat tak naik. susu apa yang sesuai untuk naikkan.berat

2y ago

Sy bg anak sy minum susu similac intel pro.. Alhamdulillah setiap bln berat bdnnya naik normal..