carseat

Carseat mcm mana n jenama apa yang sesuai untuk newborn ya?

6 Balas

hi Sis.... this company is a big distributor, dia-orang ada car seat from RM250 - RM2500, jadi memang banyak choices dan semuanya ada certification dan berkualiti. SNS Products Sdn Bhd Neuron Biohub, 5 & 7, Jalan Jurunilai U1/20, Hicom-Glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia Phone: +603 5870 2284

Kalau newborn, best guna infant carrier carseat, tapi kena tengok lifestyle Sis jugak~ Sis punya bajet berapa? Kereta ada isofix ngan top tether tak? Banyak carseat cakap boleh guna dari newborn, tapi bila newborn duduk dalam, harness terlalu tinggi untuk newborn, tidak sesuai.

yang newborn punya saya guna 3 bulan je, lepas tu anak terlalu besar dan panjang terpaksa beli next step, so first one better beli cheaper one (yg ada cert) can get 150 camtu go to shopee and buka filter lowest price to highest.

jangan beli newborn. Beli yg boleh pakai smpai 0-36 minggu. Sayang beli bby seat saja tp tkleh pakai lama

saya guna kooper lambada

Sy guna Koopers Lavolta.