Minyak herbanika NR

Hi cara penggunaan minyak ni titis di atas tuala pad wanita kan? so maksudnya ketika darah nifas/haid keluar boleh pakai? Or kena stop? Maaf ya saya confuse😅

1 Balas

awak baca dekat mana tu, saya tak pasti boleh ke tak ye buat macam tu. 😅 setahu saya buat sapu sapu di luaran je. pinggang perut, kaki, betis ke.

3mo ago

okay dah baca. hahaha saya taktahu lah pulak boleh buat macam tu. saya pakai untuk luaran je. untuk luka bersalin, saya letak ubat kuning. mm takpe2, kita tunggu comment dari ibu2 yang mungkin ada pengalaman berkenaan ni.