cara nak bagi bayi masuk laluan..38w?

2 Balas

Awak banyakkan berjalan Dan bersama suami Kalau stay skli. Saya dlu pun baby main2 Kt pintu laluan. Smgu sblum checkup nurse, saya berjalan masuk mall, buat la kerja2 rumah sikit. Tapi Jgn smpai terlampau penat. Saya nak bersama suami tak boleh Sbb kami pjj. Tapi Lpas smgu Skrg baby da masuk. Tgu masa je Bila pintu bawah nak terbuka pulak

baby awk songsang ke ? 38w kalau kepala kat bawah tuu dh kira kat laluan la tuu.

5mo ago

nk tnya sis. sy pergi kk, nurse ckp kepala baby dh pusing bawah. tpi dia xde ckp dh msuk laluan. sy pun rasa baby belum masuk laluan, sbb xde rasa berat pun, perut pun xturun bawah lgi. kiranya walaupun kepala baby dah pusing bawah, xsemestinya dah masuk laluan kn?