POPIA PEPERO, WHITE COKLAT + OREO

Cara - cara buat : - kulit popia (apa2 brand tak kisah) - kalau yang kulit popia yang besar potong kepada 4 bahagian -> gulung -> lekatkan ujung dia dengan air. - kalau yang kulit popia yang kecik, terus gulung sahaja -> lekatkan ujung dia dengan air. - goreng hingga keperangan. - Cairkan white coklat guna double boil , bila dah cair celup pada kulit kulit popia , pastu balut pula dengan oreo. - kalau guna coklat balutkan dengan badam sedap. - badam leceh sikit sebab nak kena sangai dulu 😆😆 - tak perlu letak dalam peti sejuk. - Siap 💕💕 Kredit Resepi : Adilah Bte Othman‎ #20Jan2021   #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPactiveusers

POPIA PEPERO, WHITE COKLAT + OREO
7 Balas

😍😍😍wah..nti blh la try...mekasih mommy sudi share resepi❤️❤️❤️👍👍👍

Wow sedapnya mommy. Mantap👌 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Baby setahun ke atas ke mkn ni?

Macam² olahan popia sedaaap

Saya ingat rokok tadi!

👍🏼👍🏼

wahhhh😍