Berbaloi ke beli babynest?

Cantik kan, nak gunanya sekejap je, anak menempek kat ibu je lebih..Tapi ok jugak, bila ada pelawat datang, nampak comel je si comel dalam tu.. Apa pendapat ibu-ibu…? #tapSupermoms #babynest

Berbaloi ke beli babynest?
32 Balas

kalau bg sy better beli tilam biasa , sbb ni boleh pakai berapaa bulan jee .. kalau nk ambik gmba & nk lawa .. beli lah.. tp kalau sy nk pakai yg tahan lama jadi better beli tilam biasa ja terus.. boleh pakai lama

3y ago

hahhaa betui tu. 😆