Berbaloi ke beli babynest?

Cantik kan, nak gunanya sekejap je, anak menempek kat ibu je lebih..Tapi ok jugak, bila ada pelawat datang, nampak comel je si comel dalam tu.. Apa pendapat ibu-ibu…? #tapSupermoms #babynest

Berbaloi ke beli babynest?
32 Balas

nak merasa apa salahnya. tp kalau sy, sy tak beli. sy sanggup invest ke bedding y dia boleh pakai lama dan selesa.

Kejap sgt pkai x smpai sebulan hihi. Skarang pkai mcm kalo nk letak baby kejap2. Beli tilam baby biasa lagi ok rasanya.

kalau nk melaram x salah ..sy jual murah je harga dr 100 ikot bJet..full kekabu...bole tgk ig mia_babynest

3y ago

area mne sis

maaf xberbaloi pk jap je..sy beli yg biase2 je tu pon pki smpi umur 2bln... tp trpulng pd sis..

saya ikut kemampuan ja😁biasa sy beli tilam bby sekali ngan bantal tu dekat mall murah..

3y ago

sy beli tilam anak Rm46 ja sis bantal peluk 2 bantal kepala 1

saya ingat nak beli..tp pk anak2 yg lain...takut diorg lak yg parking kat dalam tu😅

berbaloi😊mngkut kmahuan kta,Sbb comel je baby kt Dlm tu😊

beli tapi pakai tak lama pun.. better beli tilam yg biasa..

saya x beli pun... guna tilam sekali ngan saya jew

Anak sy tak sempat pakai pun...haha...