Berbaloi ke beli babynest?

Cantik kan, nak gunanya sekejap je, anak menempek kat ibu je lebih..Tapi ok jugak, bila ada pelawat datang, nampak comel je si comel dalam tu.. Apa pendapat ibu-ibu…? #tapSupermoms #babynest

Berbaloi ke beli babynest?
32 Balas

comel mmg comel, tp boleh guna sekejap aje. kalau nak amik gambar cantik2 boleh lah beli. tp pada sy tak berbaloi. hehe. better beli yg boleh pakai lama terus dan mudah bawa travel. tp apa pun terpulang pada budget masing2 😊

3y ago

eya setuju. ikut bajet masing2 .