Berbaloi ke beli babynest?

Cantik kan, nak gunanya sekejap je, anak menempek kat ibu je lebih..Tapi ok jugak, bila ada pelawat datang, nampak comel je si comel dalam tu.. Apa pendapat ibu-ibu…? #tapSupermoms #babynest

Berbaloi ke beli babynest?
32 Balas

depends pd sis. kalau sy aritu nk terbeli jgk. suami ckp baik beli tilam je. sbb babynest pakai sekejap je. takut ank jenis cepat besar and bdn pnjang. tpi memg ank keluar bdn panjang. kalau beli pun pakai sekejap pastu simpan berhabuk ler. nk kasi kat adik2 pun diorang xkawin lgi.