hye

cant sleep .. same with me ? what are you doing if cant sleep ?

42 Balas

Dengar lagu.. Lama2 bole lelap smpai fon xde cas pn tk sedar😁

sapu magnesium oil..sangat membantu. atau guna eo frankincense sacra

samala... sy main game je.. smpai mata pnat Dan ttdur.. 😂🤣🤣

online 😣 makan , online mkn , merap husband suruh gosok pingang

Reading your post...he he I'm about to count the sheeps, soon😄

Bangun membersihkan rumah hahahhaa...sy tak paksa sendiri tidur

minta suami rolling rolling belakang sampai tidur balik 🤣🤣🤣

5y ago

gdhCTdhchd. jdbc f hxdgveshsshhedhvbdteshfhhrgdhsghebrbhsjgrhdhyeyddhdyrhdhhrryshydyeyudryusuryyruruhdggfggfhebdghfsbhwudftj cbDr

dulu masa preggy 2-3pg bru tido,tp siang klau da masa tido je

reading.. 😉good for bby and make u 😴

cari ice cream dalam peti sejuk 😂💕