hye

cant sleep .. same with me ? what are you doing if cant sleep ?

42 Balas

I would exercise more just so my body would be tired by night time falls. I would clean my room. Do laundry. Make yourself tired so the body will need rest. But dont exhaust yourself.

Sama la susah tidow lagi bila baby sangat aktif bila malam..semua posisi baring serba tak kena dan tak selesa..selalu terlelap bila dah betul2 tak larat..hehehe..

cuba ambil oste. ramai kawan saya preggy ambil oste untuk lenakan tidur dan elak krem kaki. oste ni bukan ubat tidur tapi berasaskan kalsium.

same... btw sya layan mobile legend hahaha... and now am 35wks hihi.. cant sleep coz sweating a lot huhu

Main game! Hahaha, mobile legend, dangg! Sebab sambil tunggu game tu loading nak start, mmg mata bole lelap.

berangan dgan suami. hahahah sembang la apa2 smbil kita bayangkn anak kita membesar sek kt mana nk g holiday kt mne

sama gak...sukar untuk tido....so layan fb n post item product for selling... mom to be.....37 week....

saya selalu sapu minyak EO. then baru boleh tidur berkualiti. kalau tak dahlah susah tidur, asyik terjaga je.

Dulu sy suke dgr Shamsul Debat punye ceramah. Pasang smpi tertido 🤣🤣🤣

makan..makan.. n makan..da kentang main up..then hp tgk kite tido😂